Skip to main content
Main Content

⚡🐺 Polish Wolves 🐺 ⚡

Posted 2020-10-21 10:35:44

Ja do szkoły chodzę hybrydowo i niezłe jaja są, bo ciągle coś się psuje.

🍄Amanita🍄

Posted 2020-10-21 10:39:34

O. To miłej nauki ;)

Kurka, nie ma to jak dostać questa z 3 udanymi polowaniami i upolować coś 1 raz. Przez cały dzień.

fundatrix

Posted 2020-10-21 10:39:39
Ale Wam zazdroszczę tej zdalnej pracy! Też bym chciała, a u mnie się nie da ;~; W dodatku pracuję w szpitalu i epidemię mam z pierwszego rzędu .-. xD

Rainfuru

Posted 2020-10-21 10:47:34

Ściskamy wirtualnie :O

fundatrix

Posted 2020-10-21 10:50:05

ja łączę zdalne studia z pracą na pół etatu i też to śmiesznie wychodzi, z jednej strony lubię chodzić do tej pracy bo jest super + dużo potrzebnego sprzetu jest na miejscu, którego nie mamy w domu, ale z drugiej to rochę głupio mi chodzić jak mam możliwość pracy zdalnej xDD
Dobrze przynajmniej że te studia zdalnie, bo teraz to już by mi było głupio pojawiać się w obu miejscach ._.

i oof, trzymaj się w tym szpitalu Rainfuru ;_;

Alveria

Posted 2020-10-21 11:03:27

Owww, dziękuję za wsparcie, chociaż na serduszko cieplej ;w; 

Btw, moje wilki są chyba upośledzone albo mają dwie lewe łapy bo najczęściej nic nie przynoszą mi z polowań :C A charakterem zgrywają się dobrze. o-o

Alveria, co studiujesz? :D

Rainfuru

Posted 2020-10-21 11:06:27

Grafikę ze specjalizacją animacja :)
Oryginalnie chciałam iść na grafikę gier, ale mi kierunku nie otworzyli, za mały marketing w niego poszedł i prawie nikt się nie zgłosił XDDD

Alveria

Posted 2020-10-21 11:09:30

OJAAAAAAA, rozkminiam nad grafiką od przyszłego roku!  Po dwóch latach rzuciłam informatykę (miałam gry robić, but well... xD) i teraz szukam nowego kierunku. Jak wrażenia? ;w; 

Btw, rozkminiam czy się opłaca tu art shopa otwierać już.

Rainfuru

Posted 2020-10-21 11:13:57

ja studiuję online od początku semestru na szczęście i mimo, że te zajęcia to czasami jeden wielki cyrk to wolę się pomęczyć z laptopem niż dojeżdżać na drugi koniec miasta w deszczu i nie wiadomo czym jeszcze 🤧 jestem na trzecim roku filologii i nasza promotor pozwala nam pisać licencjat o czymkolwiek chcemy (o ile pasuje do seminarium) i była zachwycona kiedy powiedziałam jej, że chciałbym skupić się na temacie drag queens hfdkjd

u moich wilków na razie różnie, jeszcze średnio ogarniam więc dwaj łowcy dzielą się całą robotą i częściej im się udaje niż nie, więc dla mnie git 🤡

🦇 sp00ky vero 🦇

Posted 2020-10-21 11:15:05

Ahaha, ja chciałam najpierw gry robić, potem stwierdziłam AAAA NIE WIEM CZY TEN RYNEK DLA MNIE i chciałam w animację pójść....
Skończyło się na tym że animuje i grafikuje w małej frmie robiącej gierki XDDD, polecam, indyki są super.

A grafika ekstra! Uczelnia bardzo stawia na to żebyśmy mieli zajęcia praktyczne niż taką suchą teorię, niestety trochę to gorsze jak mamy zdalnie bo nie ma aż takiego kontaktu z wykładowcą + nie wszyscy mają dobry sprzęt do tego. Generalnie dość na luzie jest ale specyfikacja kierunku jest taka, że jak się samemu gdzieś nie robi poza zajęciami to nie wejdzie za dobrze do głowy x'DD

Alveria

Search Topic